Onderzoek en Ontwikkeling

Onderzoek & Ontwikkeling

Onderzoek & Ontwikkeling

Onze toonaangevende investering in onderzoek en ontwikkeling, ondersteund door een passie voor perfectie en doorgedreven testing, drijft onze transformatie van premium bandenfabrikant naar marktleider in mobiliteitsoplossingen.

Het EMIA R&D Centrum speelt een leidende rol in het onderzoek naar bandenmaterialen, het ontwerp en de ontwikkeling van banden, fast-prototyping en alle vormen van testen. Het loopt voorop in het werk dat we doen om Bridgestone's visie op de band van de toekomst te realiseren.

Het EMIA R&D Centre is de thuisbasis van enkele van de knapste koppen op het gebied van mobiliteit. Bijna 600 Bridgestone-ingenieurs, chemici, data-analisten, testrijders, technici en ondersteunend personeel van meer dan 15 nationaliteiten zijn gevestigd in de laboratoria, fabrieken, testfaciliteiten met om en bij de 70 km aan test tracks van het EMIA R&D Centre.

Onderzoek & Ontwikkeling

Het EMIA R&D Centre speelt een toonaangevende rol in het onderzoek naar bandenmaterialen, het ontwerp en de ontwikkeling van banden, fast-prototyping en alle vormen van testen. Bijna 600 Bridgestone-ingenieurs, chemici, data-analisten, testrijders, technici en ondersteunend personeel zijn hier gevestigd.

Het EMIA R&D Centre is ook de thuisbasis van onze Digitale Garage, een open innovatieplatform dat is opgericht om digitale, analytische en technische vaardigheden binnen en buiten ons bedrijf met elkaar te verbinden.

Ons doel is om altijd de "best in class" te zijn op het gebied van veiligheid, om een gezonde omgeving te helpen verzekeren voor de huidige en toekomstige generaties en om te voldoen aan onze missie 'Serving Society with Superior Quality'.

Digitaal

Het EMIA R&D Centre is ook de thuisbasis van onze Digital Garage, een open innovatieplatform dat is opgericht om digitale, analytische en technische vaardigheden binnen en buiten ons bedrijf met elkaar te verbinden om oplossingen uit te werken die comfort, gegevens-ondersteunde inzichten en maximale efficiëntie bieden. We nodigen de toonaangevende technologiebedrijven, universiteiten en start-ups uit om zich bij ons aan te sluiten en samen te werken aan projecten die aan de top van de digitale trends staan.

 

 

 

 

 

Kwaliteit - Milieu, Gezondheid en Veiligheid

BSEMIA Kwaliteit, Milieu, Gezondheid en Veiligheid drijven ons bedrijf naar uitmuntendheid op elk gebied waar we actief zijn, van de inkoop van materialen tot de productie en de dienst na verkoop. Ons doel is om altijd de beste in zijn soort te zijn op het gebied van veiligheid, om een gezonde omgeving te helpen verzekeren voor de huidige en toekomstige generaties en om te voldoen aan onze missie 'Serving Society with Superior Quality'. Om de doelstellingen van ons bedrijf te realiseren, beogen we een culturele transformatie waarbij we alle medewerkers  betrekken. Openheid van geest, liefde voor innovatie en digitalisering, het vermogen om te communiceren en te coachen, teamwerk en betrokkenheid zijn enkele van de sterke punten die we willen ontwikkelen. Degenen die deelnemen aan onze missie krijgen de geweldige kans om een dynamische en uitdagende omgeving te ervaren en te werken aan diverse en innovatieve projecten.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 16 van 16
Titel Plaats Datum Sort descending
Herstel
Expert 3D Drawing process
Expert 3D Drawing process Zaventem, BE 11 jun. 2024
Zaventem, BE 11 jun. 2024
INTERNSHIP - R&D Engineer - Smart Indoor Testing APRILIA (LT), IT 8 jun. 2024
Chemist Raw Materials
Chemist Raw Materials ROMA, IT 8 jun. 2024
ROMA, IT 8 jun. 2024
R&D Material Laboratory Engineer
R&D Material Laboratory Engineer ROMA, IT 6 jun. 2024
ROMA, IT 6 jun. 2024
INTERNSHIP - R&D Pre-Development
INTERNSHIP - R&D Pre-Development ROMA, IT 5 jun. 2024
ROMA, IT 5 jun. 2024
Field Engineer - Region West (m/w/d)
Field Engineer - Region West (m/w/d) Frankfurt am Main, DE 28 mei 2024
Frankfurt am Main, DE 28 mei 2024
Field Engineer - Region Ost (m/w/d)
Field Engineer - Region Ost (m/w/d) Frankfurt am Main, DE 28 mei 2024
Frankfurt am Main, DE 28 mei 2024
INTERNSHIP - MATERIALS ENGINEER - COMPOUND RESEARCHER ROMA, IT 25 mei 2024
INTERNSHIP - R&D Material Engineer
INTERNSHIP - R&D Material Engineer ROMA, IT 25 mei 2024
ROMA, IT 25 mei 2024
INTERNSHIP - RAW MATERIALS RESEARCHER ROMA, IT 22 mei 2024
Internship - Tire Noise Engineer
Internship - Tire Noise Engineer ROMA, IT 22 mei 2024
ROMA, IT 22 mei 2024
INTERNSHIP - R&D Junior Project Manager ROMA, IT 22 mei 2024
Chemist Raw Materials
Chemist Raw Materials ROMA, IT 22 mei 2024
ROMA, IT 22 mei 2024
Internship - Digital Engineering
Internship - Digital Engineering ROMA, IT 19 mei 2024
ROMA, IT 19 mei 2024
Internship - R&D Engineer Commercial Tire Development ROMA, IT 18 mei 2024
INTERNSHIP - R&D System Engineering - Data Analysis ROMA, IT 16 mei 2024