Kutatás & Fejlesztés

Kutatás & Fejlesztés

Az iparágban vezető kutatási és fejlesztési beruházásunk, amelyet a tökéletesség és a szorgalmas tesztelés iránti szenvedély vezet, segít minket prémium gumiabroncsok gyártójából a mobilitási megoldások vezetőjévé való átalakulásban.

Az EMIA K + F központ vezető szerepet játszik a gumiabroncsok anyagkutatásában, a gumiabroncsok tervezésében és fejlesztésében, a gyors prototípus készítésében és a tesztelés minden formájában. A munkánk élvonalában helyezkedik el, hogy teljesítsük a Bridgestone gumiabroncsokról alkotott jövőképét.

Az EMIA K + F Központ az otthona a mobilitás megteremtőinek. Közel 600 Bridgestone mérnök, vegyész, adatanalitikus, tesztvezető, technikus és támogató személyzet több mint 15 nemzetiségből dolgozik az EMIA R&D Központ laboratóriumában, üzemében, tesztelő létesítményében és a 70 km tesztpályán.

Kutatás & Fejlesztés

Az EMIA K + F központ vezető szerepet játszik a gumiabroncsok anyagkutatásában, a gumiabroncsok tervezésében és fejlesztésében, a gyors prototípus készítésében és a tesztelés minden formájában. A munkánk élvonalában helyezkedik el, hogy teljesítsük a Bridgestone gumiabroncsokról alkotott jövőképét.

Az EMIA K + F központ otthont ad a Digital Garage-nak is, egy nyitott innovációs platformon, amelyet digitális, analitikai és mérnöki készségek összekapcsolására hoztak létre üzleti tevékenységünk során és azon kívül.

Célunk, hogy mindig elsők legyünk a biztonság területén, hogy hozzájáruljunk az egészséges környezet biztosításához a jelenlegi és a jövő generációi számára, és hogy teljesítsük a „A társadalom szolgálata a kiváló minőségen keresztül” küldetésünket.

Digital

Az EMIA K + F központ otthont ad a Digitális garázsunknak is, amely egy nyitott innovációs platform, melyet digitális, analitikai és mérnöki ismeretek összekapcsolására hoztak létre  és azon kívül, hogy kényelmet, adat-alapú betekintést és maximális hatékonyságot is biztosít. Meghívjuk a vezető technológiai vállalatokat, egyetemeket és az induló vállalkozásokat, hogy csatlakozzanak hozzánk és működjenek velünk együtt olyan projektekben, amelyek a digitális trendek élvonalában vannak.

 

 

 

 

 

Minőségirányítás & EHS

A BSEMIA minőségirányítása, környezet, egészség és biztonság politikája vezeti minden üzleti tevékenységünket a kiválóság felé, az anyagok beszerzésétől a gyártásig és az értékesítés utáni időszakig. Célunk, hogy mindig elsők legyünk a biztonság területén, hogy hozzájáruljunk az egészséges környezet biztosításához a jelenlegi és a jövő generációi számára, és hogy teljesítsük a „A társadalom szolgálata a kiváló minőségen keresztül” küldetésünket. Cégünk céljainak elérése érdekében egy kulturális átalakuláson megyünk keresztül, valamennyi munkatársunk elköteleződése érdekében. A nyitottság, az innováció iránti szeretet és a digitális kapcsolat, a kommunikáció és coaching képessége, a csapatmunka és a felelősségvállalás néhány erősségünk, amelyet fejleszteni szeretnénk. A hozzánk csatlakozóknak nagyszerű lehetőségük lesz egy dinamikus és kihívásokkal teli környezet megtapasztalására, valamint a változatos és innovatív projektek kidolgozására.

Keresési eredmények - "". 1/1. oldal. Találatok: 1–14 / 14
Cím Hely Dátum Sort descending
Visszaállítás
INTERNSHIP - MATERIALS ENGINEER - COMPOUND RESEARCHER ROMA, IT 2024. márc. 28.
R & D Laboratory Technician
R & D Laboratory Technician ROMA, IT 2024. márc. 28.
ROMA, IT 2024. márc. 28.
INTERNSHIP - R&D Material Engineer
INTERNSHIP - R&D Material Engineer ROMA, IT 2024. márc. 28.
ROMA, IT 2024. márc. 28.
Internship - Tire Noise Engineer
Internship - Tire Noise Engineer ROMA, IT 2024. márc. 25.
ROMA, IT 2024. márc. 25.
INTERNSHIP - R&D Junior Project Manager
INTERNSHIP - R&D Junior Project Manager ROMA, IT 2024. márc. 25.
ROMA, IT 2024. márc. 25.
Testing Engineer
Testing Engineer APRILIA (LT), IT 2024. márc. 25.
APRILIA (LT), IT 2024. márc. 25.
INTERNSHIP - RAW MATERIALS RESEARCHER
INTERNSHIP - RAW MATERIALS RESEARCHER ROMA, IT 2024. márc. 25.
ROMA, IT 2024. márc. 25.
Internship - Digital Engineering
Internship - Digital Engineering ROMA, IT 2024. márc. 22.
ROMA, IT 2024. márc. 22.
Expert 3D Drawing process
Expert 3D Drawing process Zaventem, BE 2024. márc. 16.
Zaventem, BE 2024. márc. 16.
Market Technical Team - Technical trainer ROMA, IT 2024. márc. 7.
R&D Engineer - Consumer Process Development & Modularity ROMA, IT 2024. márc. 5.
Market Technical Engineer South Italy
Market Technical Engineer South Italy Vimercate (MB), IT 2024. márc. 1.
Vimercate (MB), IT 2024. márc. 1.
Technology Validation R&D Engineer
Technology Validation R&D Engineer ROMA, IT 2024. febr. 29.
ROMA, IT 2024. febr. 29.
R&D Engineer -System Engineering Commercial product industrialization & modularity ROMA, IT 2024. febr. 29.